Dekorasyonda Duvar Kağıdı Kullanımı

.
DEKORASYONDA HAYATIMIZA GİREN DUVAR KAĞITLARI İLE İLGİLİ DETAYLAR

Bu yazımda sizlerle evlerimize giren, dekorasyonda son zamanlarda herkesin kullandığı duvar kağıtlarının şıklığından, görselliğinden, bazı resimlerle hayatımıza nasıl renk kattığından bahsetmek istiyorum.

Duvar kağıdı, duvar yüzeyini korumak ve eve renk katmak amcıyla kullanılan bir yapı malzemesidir. Geçmişten bu yana bir çok çeşiti  de çıkmıştır. Bence çokta iyi oldu. Çünkü kullanıldığı ortama modernlik ve farklı bir hava katmaktadır. Dekorasyonda kullandığımız renkler nasıl ruhumuzu yansıyor ise, seçtiğimiz duvar kağıtları da içimizdeki zevki, güzellikleri yansıtmaktadır.

Duvar kağıtlarını bir çok yapı marketten temin edebilirsiniz. Uygulamasıda bence oldukça kolay. Biz babamla beraber kendi odama 2 sene önce uygulamıştık. Hem çok keyifli hem de çıkan sonuç çok güzel. Mesela bizim seçtiğimiz duvar kağıdı tuğla deseniydi.

Öncelikle duvar yüzeyinin kuru ve temiz olması gerekiyor. Yapılması gereken duvarın boyunda, yapıştırabileceğiniz ende duvar kağıdınızı kesmek, hepsini tek tek yere uzunlamasına serip üzerlerine yapıştırıcıyı sürmek, (satın aldığınız yerde özel duvar kağıdı yapıştırıcıları vardır.) bir iki dakika bekleyip kurumadan duvara, sert bir malzeme ile aşağıya doğru kaydıra kaydıra, kağıdın içerisinde hava bırakmadan yapıştırmaktır. Aslında çokta zor bir uygulama değildir. Fakat yapamayacağınızı düşünüyorsanız özel ustalara da yaptırabilirsiniz. İnsan sağlığına da hiçbir zararı yoktur. Uzun ömürlüdür. Evlerinizde rahatlıkla kullanabilirsiniz. İsterseniz hep birlikte duvar kağıtlı dekorasyon resimlerini inceleyelim.

You may also like

Yorum Bırak

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.